Beskrivelse: D:\Ouroborus\Image1.jpg

                                Ouroborus

 

Ouroborus (slangen der bider sig selv i halen) er et 3700 år gammelt, universelt symbol, der bl.a. repræsenterer evigheden - døden og genfødslens kredsløb.

 

Vi vil arbejde for, at udbrede forståelsen for læren om universel visdom og medialt arbejde. Vort formål er derfor, at samle åndeligt søgende mennesker.

 

Vi er fri for tilknytning til religiøse dogmer af enhver art; har ingen tilknytning til nogen af de menneskeskabte religioner, men prøver at forstå kærligheden i alle trosretninger.

 

Entré: kr. 70,00

 

Mødestart kl. 19:15 – dørene åbnes ½ time før start.

 

Ouroborus er altid åben for nye, som kommende medier, med afdødekontakt, som arbejder fra hjerteplan, samt vil indgå i et hyggeligt team.

 

Er du interesseet i undervisning eller Psykisk Træning, så se vore programmer. Har det din interesse, så tilmeld dig telefonisk eller per E-mail.

Du skrives op på en optagelsesliste, og vil efterfølgende blive kontaktet.

 

Alt arbejde foregår ulønnet, og et eventuelt økonomisk overskud, gaver eller donationer, vil gå til gratis helaftensklarsyns aftener, idet vi arbejder ud fra princippet – frit modtaget / frit givet.

 

Undervisning, psykisk træning - ændringer i programmet, eller vil man blot se om der er nye tiltag, så se vor hjemmeside på:

                                                      

www.ouroborus.dk

 

 

Beskrivelse: Forside

Beskrivelse: Lidt om os

Beskrivelse: Mødekalender

Kurser

Nyt kursus