OuroborusForside

Lidt om os

Mødekalender

Mødested

Kontakt os

Se her

Medier

 

 

Løbende kurser i Ouroborus.

Med jævne mellemrum genoptager vi vores populære kurser i psykisk træning og afdødekontakt.

Da kurserne ofte bliver overtegnet næsten før de sættes op, vil vi tilbyde jer at komme på en venteliste. Dvs. at interesserede til kurserne kan ringe eller skrive en mail til os (husk at angive hvilke kursusform du ønsker og telefonnummer) så kontakter vi dig når der er nok til at op starte et nyt hold, med de angivende datoer og program, hvorefter du bekræfter din tilmelding endegyldigt.

Psykisk træning er for ikke øvede, som til let øvede eller til dem der mangler forståelse og skelne evne i deres psykiske udvikling.

Vi starter altid aftenerne med et kort teoretisk indslag og derefter lave vi øvelser.

I starten handler det om at få en forståelse og træning i at mærke sine egne energier (det en nemlig en forudsætning at man kan mærke sine egne energier, før man kan mærke energierne fra andre, levende som døde)-

Derefter vil vi træne person, rum og genstands psykometri (opsamling) og længere henne i kurset vil der så være optræning i vejleder og afdødekontakt. (Der vil være en skarp opdeling, så man kan lærer hvornår man samler op fra levende og hvornår man har afdødekontakt, da alt for mange blander dette sammen.)

Kurset er på 6 aftener, fra kl. 19.00 til 21. 15 ca. hvoraf der er 15 min. pause. Der er max. 12 deltager og 2 undervisere.

Pris for kurset er 550, 00 kr. for alle 6 aftener.

Afdødekontakt er for dem der mangler yderligere træning og skelneevne i deres mediale udvikling.

Her afprøver og udveksler vi forskellige åbne/lukketeknikker til den åndelige verden – laver korte meditationer/visualiseringer, som styrker og hæver resonansen i dine energilegemer.  

Vi øver i at få kontakt til din vejleder og hjælper fra åndelig side og styrke denne, og træner i at formidle åndelige budskaber i mindre og større grupper på forskellig vis.

Kurset er på 4 aftener, fra kl. 19.00 til 21.15 ca. hvoraf der er 15 min. pause. Der er max 8 deltager og 2 underviser.

Pris for kurset er 500,00 kr. for alle 4 aftener.

Begge kurser vil foregå på tirsdag aftener i Kulturhuset indre by – Charlotte Amundsens plads 3 – 1359 Kbh. K.

Den eneste betingelse for deltagelse er at du er stabil i krop og sind, dvs. kan bære energien fysisk som psykisk. Vi forventer tavshedspligt af alle deltager.

For opskrivning til kurserne kontakt :

Lisbet og Jørgen Reedtz – tel. 43900430

Email:  jorgenreedtz@gmail.com eller lisbetreedtz@gmail.com

Vi stiller os gratis til rådighed i Ouroborus, fordi vi brander for at det mediale arbejde – og de åndelige budskaber skal udbredes, men huslejen, tryk, hjemmesiden osv. skal betales.

Bank: Nordea .reg 2360 – konto : 0758707512 – Først når beløbet er betalt er tilmeldingen bindende  (omkring 3 uger før kursus start).